Nachádzaš sa tu: Úvod Forum
Vitajte, Hosť
Uživateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Krestanske filmy

Re: Krestanske filmy 27 jún 2011 18:38 #89081

Hanuman napísal:
A Zeffirelliho niekoľkohodinový opus JEŽIŠ NAZARETSKÝ ste nevideli?
To je podľa mňa najkrajší film o Ježišovi.

ja nie som vobec precitlivela osoba, ale pri tomto filme som si riadne porevala..ma presne taku atmosferu, aku ma taky film mat

Re: Krestanske filmy 23 dec 2011 17:01 #95551

• najran
ešte by som dal do pozornosti: Pavol z Tarzu, Genesis, Mária Goretti, Jakob, Abrahám, Samson, Jozef, Dávid, Šalamún, Jeremiaš, Kniha Rút, Ester, Gospa(Medjugorie), Jozef z Nazaretu, Sv. Rita, Mária matka naša, Apoštol Tomáš, Becket, Sv Anton Paduánsky, Lekár zázrakov, Molokai, Tajomstvo Kristovej Hrobky, Apokalipsa(sv. Ján), Príbeh narodenia, Klára a František,..a ešte určite veľa nájdeš. Ostrov si určite tiež pozri

Re: Krestanske filmy 23 dec 2011 22:04 #95555

• Janík
ahojte,

poznam okrem ineho: casomai, gifted hands, letters to God, na rozcesti.

ale najlepsie, ktore som videl - Fireproof a To save a life.

Re: Krestanske filmy 29 jan 2012 05:37 #96238

• zdenka
bozi vzkaz.kniha preziti.schuzka ze smrti.vira jako brambory,slib vecne lasky,posledni soudskola pocitu,strom zivota

Re: Krestanske filmy 09 feb 2012 14:04 #96337

• stefo
tip na film: O BOHOCH A ĽUĎOCH
v kinách od 1. marca
www.lux.sk/obohochaludoch/

Re: Krestanske filmy 23 feb 2012 20:21 #96453

• Karol
zmensvojzivot.mypage.cz/menu/filmy/krestanske-filmy

Tu su mnohe tituly, nedavam ziadnu zaruku na ne Ale nasiel som tam aj vyssie spominane filmy.

A na googli najdete dalsie kvanta filomv

Re: Krestanske filmy 24 feb 2012 07:22 #96456

• stefo
Jasne, že existuje google, kde môžeme vyhľadať všetko možné.
Išlo skôr o to odporučiť nejaký dobrý kresťanský film, ktorý sme videli a ktorý nás zaujal. Film ktorý nám dáva niečo do života. Prinajmenšom zamyslieť sa.
Lebo tých filmov je v dnešnej dobe veľmi veľa a sedieť stále pri TV, internete, kým nájdem naozaj dobrý film by bola podla mňa strata času.

Ja osobne mám dobrú skúsenosť s filmami, ktoré som kúpil v katolíckom kníhkupectve. Myslím, že sa snažia preložiť veľmi pekné filmy, napr. Filip Neri, Odvážne srdce Ireny Sendler, Lekár zázrakov, Molokai, Bella, Pater Pio....

Re: Krestanske filmy 24 feb 2012 07:43 #96457

• stefo
z iných vydavatelstiev napr. odporúčam aj nie kresťanské filmy, ale so zaujímavým príbehom a myšlienkou, ktoré môžu aj vás osloviť.

Filmy napr:
Osmý den, (Le Huitième jour), 1996
Zlo mezi námi, (Ondskan), 2003
Divoká rieka, (River's End), 2005
Coach Carter, 2005 (takýchto podobných športových je veľmi veľa, no skôr asi len pre chalanov:)
....
hoci niektoré takéto filmy sa zháňajú ťažšie. No uvítal by som, ak by mal niekto tip na nejaké podobné filmy

Re: Krestanske filmy 24 feb 2012 09:21 #96462

• M1S0
stefo napísal:

Coach Carter, 2005 (takýchto podobných športových je veľmi veľa, no skôr asi len pre chalanov:)
....

... podobnych filmov je urcite dost, ale tento by mal byt natoceny podla skutocnych udalosti ... len na doplnenie

Re:Krestanske filmy 24 apr 2012 13:55 #101151

• Katka
mňa veľmi zaujal film V jednom ohni je nádherný a stojí za pozretie
Moderátori: hefo, paliq, janco, M@tus
Čas pre vytvorenie stránky: 0.36 sekúnd
Nachádzaš sa tu: Úvod Forum