Nachádzaš sa tu: Úvod Forum
Vitajte, Hosť
Uživateľské meno Heslo: Pamätať si ma

exorcista - prosba o pomoc
(1 prehliada) (1) Hosť

TÉMA: exorcista - prosba o pomoc

exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 10:30 #41967

• bububu
Najde sa tu niekto, kto ma kontakt (e-mail) na sucasneho slovenskeho exorcistu? velmi by som to potrebovala kvoli jednemu cloveku, na ktorom mi zalezi. prosim poslite mi ten kontakt na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. .. je to pre mna velmi dolezite. Dakujem a nech vam to Boh odplati

Re: exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 10:38 #41968

• Spiro
Vraj ThDr. Anton Solčiansky zo Záhorskej Bystrice to už prestal robiť a venuje sa menej vyčerpávajúcej charitatívnej činnosti. Kto ho teraz zastupuje, nevedno.
Inak podľa svetoznámeho exorcistu Dona Gabriela Amortha je dobrá Spoveď účinnejšia.
Posledná úprava: 27 jún 2009 10:40 od Spiro.

Re: exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 10:58 #41970

• bububu
ten clovek sa chce iba poradit... na spoved nechodi

Re: exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 11:21 #41971

• Spiro
Možno aj tuná by sa našla nejaká rada pre neho. Nevedela by si aspoň naznačiť aký má problém?
Ešte som počul o grékokatolíckom kňazovi Jozefovi Marettovi, exorcistovi z Prešova.
Posledná úprava: 27 jún 2009 11:26 od Spiro.

Re:exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 11:36 #41972

• Andrej
R: Ten človek sa chce iba poradiť. Nechodí na spoveď.

Pokiaľ ten človek nepríjme Krista, nemusí za exorcistom vôbec chodiť. V rámci cirkvi je sieť ľudí, ktorí sa oslobodzovaniu viac či menej aktívne venujú. Odporúčam, aby najskôr absolvoval rozhovor s kňazom, ktorý posúdi závažnosť situácie (či ide len o infestáciu nejakej oblasti alebo posadnutie a pod.), kňaz sa následne obráti na biskupa, ktorý na danú vec vyčlení ľudí zo siete. Väčšinou treba predtým absolvovať psychologické vyšetrenie, aby sa vylúčili všetky dostupné alternatívy. Až potom je možné vykonať sviatostný exorcizmus. Odporúčam Ti, aby si sa o uvedenom poradila s kňazom a nie na diskusných fórach, kde sa vždy nájde nejaký naslovovzatý expert (napr. ja:). Takýto hurá systém nemusí vždy dopadnúť dobre. Nech ťa Svetlo sprevádza na tvojej ceste.

Andrej

Re: exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 11:44 #41973

• bububu
dakujem Spiro... zial, je to prilis osobne, aby som to pisala na forum a netyka sa to ani mna.... a tiez neviem o tom zas az tolko

Re: exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 14:05 #41975

• Spiro
Milá Bububu, moja zvedavosť nie je cnosť, prepáč. Dúfam že s odborníkom démonológom si sa neporadila.

Napadlo ma len že to ani nemusí byť posadnutosť, ako uviedol Andrej, ale niečo horšie.
Že rozliční duchovia bežne chodia s hriešnikmi, som sa neraz presvedčil. Pritom ale nejde o posadnutosť. Človek sa však musí vplyvom Ducha Svätého najprv obrátiť a uznať svoj omyl, aby sa démon sám odpratal.
Ruženec poznáš?
Posledná úprava: 27 jún 2009 15:16 od Spiro.

Re: exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 15:23 #41976

• bububu
v kazdom pripade, on sa s nim chce zatial iba poradit.. napr. prostrednictvom e-mailu.. a uvidi. to je iba na nom, ktoru formu pomoci pouzije

Re: exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 16:09 #41978

• Spiro
Keď len skontaktovať a poradiť, našiel som tuná jeden email a telefón, skúste sa cezeň aspoň popýtať:
www.evskola.sk/kontakt.php

A tu je o. Maretta:
www.fordat.sk/evskola/SamuelPresov2007/IMG_6802.jpg
Posledná úprava: 27 jún 2009 16:15 od Spiro.

Re: exorcista - prosba o pomoc 27 jún 2009 16:50 #41980

• bububu
Vdaka Spiro... ten kontakt som si uz vygooglila, ked si napisal meno a uz je v spravnych rukach vdaka moc
Moderátori: hefo, paliq, janco, M@tus
Čas pre vytvorenie stránky: 0.32 sekúnd
Nachádzaš sa tu: Úvod Forum